Cautare

1926 de rezultate pentru "motorgeanu elena simona" (3.24 secunde)
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Simona Halep a revenit de la Australian Open. Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.
Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a revenit in Romania dupa eliminarea in optimile de finala la Australian Open. Simona a avut numai cuvinte de lauda pentru australianca Ashleigh Barty, liderul mondial.
Simona Halep se destainuie. ... Simona are 2 titluri de Mare Slem castigate, si inca o finala disputata.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Simona poate participa doar la turnee demonstrative pe perioada suspendarii. Mats Wilander o sprijina pe Simona Halep. Rezultatul final in cazul Simonei Halep ar putea fi dat chiar si dupa un an de procese.
Simona Halep a oferit un interviu pentru Tennis Majors. ... Simona a negat categoric acuzatiile de dopaj.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda. ... "Din pacate, ati auzit foarte multe neadevaruri despre mine in ultima luna", sustine Elena Udrea, adaugand ca:
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Iuliana Elena Schonkert si Guy Schonkert vin periodic in localitate si isi petrec aici vacantele si nu numai. Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Elena si Guy s-au cunoscut pe cand erau studenti si s-au casatorit. ... Yamato si Elena Fujiwara.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Totul a pornit de la Elena. Romania a avut Elena Lupescu, Elena Ceausescu, si acum Elena Udrea. Ea este vinovata de tot ce se intampla acum in Romania.
Prezenta la lucrarile Scolii de vara a Organizatiei de femei a PD de la Costinesti, fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, este de parere ca tatal sau, avand o experienta indelungata in politica, are tot dreptul sa se comporte uneori neprietenos cu reprezentantii presei.
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei. "Daca Elena va candida, sigur ca eu o voi sustine.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
google-analytics.com